sobota 17. ledna 2015

Happy Day

Už pereme. 


Pán působil jako kouzelník. Bořil ruce do pračky a vytahoval z ní předměty: pět Euro v drobných, meč z lega, parohy z lega, přírodniny různých tvarů a spoustu papírků. Minimálně něco z toho tam určitě nastrkal sám, aby nám jeho služby nepřišly předražené, protože tolik jsme toho v kapsách rozhodně nezapomněli! Pak vyměnil čerpadlo, skásnul nás a jak přišel, tak zase zmizel.


Jeho přítomnost obrátila Leinu pozornost ke koupelně, a tak se i ona přiřadila k miminům, která když nemůžete najít, pravděpodobně budou na záchodě. (Zdravíme Barborku, Jonáše, Fanynku a další současné i minulé toaletní průzkumníky). 


Finišujem Harryho Pottera. Saša pro každou postavu vyvinul zvláštní hlas a každá čtecí seance je zážitkem i pro mě samotnou. Když jsme předevčerem koukali na Boyhood, kde Patricia Arquette dětem taky četla Pottera a dělala hlasy, trklo mě, jak banální a uniformní je náš úžasný a jedinečný život. Boyhood se mi zadřel pod kůží. Doufám, že jednou nebudu sedět a říkat si, I thought there would be more.


Zatím toho je docela dost :)


Žádné komentáře:

Okomentovat